Već posle 10 dana sam osetila poboljšanje!

Više od godinu i po dana imala sam problema sa upornim i jakim alergijskim kašljem i rinitisom koji su se u zimskom periodu zbog virusnih infekcija i prehlada svake godine sve više pogoršavali.

Koristila sam razne farmaceutske preparate, lekove i sirupe za suzbijanje kašlja, ali je to imalo malog ili nikakvog efekta.

PRIMED 2 preparat sam pronašla na internetu u pretrazi biljih preparata ili čajeva za smirivanje kašlja.

PRIMED 2 diši lako koristim od decemra meseca 2018. godine i već posle 10 dana korišćenja osetila sam poboljšanje. Sada 2 meseca posle početka upotrebe Primed 2 preprata kašalj se značajno proredio i nemam više osećaj težine u plućima i nemam osećaj nedostatka vazduha, čak nema više ni konstantnog curenja iz nosa. Ovaj preparat ću definitino nastaviti da koristim, sve dok kašalj potpuno ne nestane a i posle toga iz preventivnih razloga. A sopstveni imunitet oporavljam sa PRIMED 13 KORDICEPS preparatom koji koristim već više od 2 nedelje.

Što se tiče preporuka, sve članove moje porodice sam uputila u vaše bio-apoteke da shodno njihovim potrebama odaberu preparat za sebe, što su i učinili.

A shodno sopstvenom pozitivnom iskustvu nastaviću i dalje da preporučujem vaše preprarate svojim poznanicima i prijateljima.

Daniela Kuzmanović

Beograd

PORUČITE PRIMED 2 ONLINE!

PRIMED 2 je prirodan preparat na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma.
Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

PRIMED 2 ispoljava povoljno dejstvo kod osoba koje imaju:

ASTMU,
BRONHITIS,
ALERGIJSKI RINITIS,
SINUZITIS,
HRONIČNU OPSTRUKTIVNU BOLEST PLUĆA (HOBP),
PUŠAČKI KAŠALJ.