Moja astma je pod kontrolom uz PRIMED 2

“Moje ime je Mira Šaponja i imam 71 godinu. Dijagnoze astme i HOBP-a su mi  postavljene pre 3 do 4 godine i od tada sam na lečenju. Terapije koje su mi bile propisane od lekara su inhalacije berodualom, pumpica Alvesco i po potrebi pumpica Ventolin. Terapiju sam koristila i od nje jesam osetila poboljšanje, ali samo kratkotrajno. Tragala sam za nekim dugotrajnijim rešenjem, nečim prirodnim koje će mi biti dodatna potpora.

Za preparat PRIMED 2 sam saznala putem TV reklame. Nisam bila skeptična jer verujem u lekovitost meda.

Uz PRIMED 2 sam brzo osetila poboljšanje i da mi je pumpica sve manje potrebna. Stanje mi se potpuno stabilizovalo, tako da pola godine nisam koristila ni preparat. Međutim, kako je krenulo hladnije vreme osetila sam da mi preparat ponovo treba. Pumpice više ne koristim i dobro mi je ovako, uspevam da uz PRIMED 2 održim stanje pod kontrolom.

Po struci sam zdravstveni radnik, verujem u delotvornost prirodnih preparata. Dok koristim preparat PRIMED 2 meni je dobro i nemam potrebu za pumpicama. Želja mi je da ih uopšte više ne koristim, već samo PRIMED 2 kada osetim potrebu.

Ranije, dok nisam koristila preparat PRIMED 2 zadišem se pri manjem naporu, nemam vazduha, gušilo me je. Svako veče sam morala da se inhaliram. Sada mi je stanje stabilno, dobro se osećam. Nemam više gušenja i drugih simptoma. Nastavljam da koristim PRIMED 2 jer mi je doneo samo olakšanje”.

PRIMED 2 je prirodni preparat na bazi meda i kalcijuma. PRIMED 2 se preporučuje u slučaju:

  • astme,
  • bronhitisa,
  • alergijskog rinitisa,
  • sinuzitisa,
  • hronične opstruktivne bolesti pluća (HOBP),
  • pušačkog kašlja.

KAKO DELUJE PRIMED 2 

Aktivni sastojci preparata podstiču razgradnju i iskašljavanje gustog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima. Smanjuju preosetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i deluju na opuštanje disajnih puteva, čime ublažavaju i proređuju astmatične napade.