PRIMED 2 mi je omogućio da ne koristim pumpice!

“Od 2006. godine imala sam problem sa disajnim organima. Veoma često imala sam rinitis, grebuckanje u grlu ili sinusitis, a najčešće je sve to prelazilo u bronhitis. Godinama sam se lečila klasičnom medicinom, pila sve ljekove koje su mi prepisivali ljekari, radila analize na alergene, pila antibiotike. Sve se to smiri na određeno vrijeme i ponovo se aktivira, tako da mi je nakon 10 godina lečenja ustanovljeno da imam opstruktivni hronični bronhitis. Koristila sam hemomicin i to po dve kutije po terapiji jer sam alergična na penicilin. Međutim, ni tu nije došao kraj mukama, niti je bilo to rešenje, jer me svaka dva tri mjeseca mučio kašalj i malo po malo počelo je gušenje. Nakon par godina javila sam se specijalisti za plućne bolesti koji je uradio sve potrebne analize, snimak pluća, spirometriju, analizu krvi i ustanovio je da je se radi o bronhijalnoj astmi. Prepisali su mi četiri vrste pumpice, inhalacije i inekcije. Tako više nisam mogla, odlučila sam da nešto sama odradim preparatima na prirodnoj bazi, biljkama i homeopatijom. Pila sam dugo preparat Sinapsin zamiri, ali ponovo je bilo isto.

Tragajući za samopomoći i kuvajući razne čajeve, praveći razne meleme i koristeći suplemente, naišla sam na reklamu za preparat PRIMED 2, koga sam odmah poručila i počela da koristim. Nakon par dana sam osjetila olakšanje i vjerujte da mi je veoma pomogao tako da ga i dan danas koristim redovno. PRIMED 2 mi je omogućio da ne koristim pumpice za astmu, sa njim mogu normalno disati.

Preporučia bih ga svakom ko ima bilo koji problem za disajnim organima da ga koristi kao preventivu, jer kada meni pomaže koja sam sa hroničnim oboljenjem pomoći će svima.

PRIMED 2 je izvanredan proizvod i ovim putem se zahvaljujem kompaniji i timu koji su nam podarili ovakav proizvod.”

PRIMED 2 je prirodni preparat na bazi kristalizovanog lipovog meda i kalcijuma. PRIMED 2 se preporučuje u slučaju:

  • astme,
  • bronhitisa,
  • alergijskog rinitisa,
  • sinuzitisa,
  • hronične opstruktivne bolesti pluća (HOBP),
  • pušačkog kašlja.

KAKO DELUJE PRIMED 2 

Aktivni sastojci preparata podstiču razgradnju i iskašljavanje gustog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima. Smanjuju preosetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i deluju na opuštanje disajnih puteva, čime ublažavaju i proređuju astmatične napade.