U toku prvog meseca, osetila sam ogromno olakšanje!

Ja imam opstruktivni bronhitis i bronhijalnu astmu od 2008 godine. To mi je konstatovano na institutu za plućne bolesti Zvezdara. Meni je tata imao astmu, a i radila sam u predškolskoj ustanovi, pa pretpostavljam da su i te kapljične infekcije od dece uticale na pojavu bronhitisa. Inače, nisam pušač.

Upotrebljavala sam pumpice do pre možda 3-4 godine i teško sam ih podnosila. Osećala sam podrhtavane nogu, ruku, celog tela.

Pre dve, tri godine, zbog propisane terapije koja nije mogla da se koristi sa pumpicama, doktorka mi je izbacila sve, a dala mi je Berodual, ako se javi napad da mogu da ga koristim.

Onda sam bila u problemu šta da radim. Kašljala sam noću, kašljala sam danju zbog alergije. Slučajno sam naišla u časopisu na PRIMED 2. Onda sam razmišljala da li je to neko prodavanje magle, kao što ima puno tih preparata koji se nude.

Došla sam u vašu prodavnicu i odlučila da uzmem jednu teglicu. Vaša radnica mi je rekla, pošto su mi pluća bila izirirana od alergije da uzimam 2x dnevno po 1 kafenu kašičicu. Tako sam uzimala prvih nedelju dana.

Prvi put kad sam uzela PRIMED 2, osetila sam neki prijatan osećaj u grudima i toplotu u plućima. Taj prvi mesec dok sam uzimala, ja sam toliko sekreta izbacila, iskašljala, da sam osetila ogromno olakšanje što se tiče disanja. Nakon toga sam uzimala u kontinuitetu 6 meseci po 1x dnevno bez prestanka.

Imam 70 godina, a svaki drugi dan, kad je lepo vreme pešačim po 7 km na trim stazi na Košutnjaku. Ako je ružno vreme, onda u stanu radim vežbe po sat vremena, i vozim kućni bicikl.

Sad ga uzimam pred spavanje, osetim da mi se šire bronhije, a ujutru kada ustanem mogu da iskašljem šlajm koji se nakupio u toku noći.

Ranije nisam mogla da podnosim mirise, skoro svaki miris mi je smetao, zbog alergije, a otkad koristim PRIMED 2, ni sa tim više nemam problema.

Normalno dišem, normalno po kući radim sve poslove.

Ove 2 godine koliko uzimam PRIMED 2 nisam nijednom imala grip iako nisam primila vakcinu.

Imam utisak da mi se i sinusi čiste, jer ujutru kad ustanem, imam i više sekreta iz nosa koji izbacujem.

Meni je pomogao, nadam se da će i drugima pomoći. Samo treba čovek da proba i da bude uporan.

Preporučujem svim prijateljima, a mislim da je bogom dano i za pušače. Mislim da čovek treba da se više vraća prirodi, a ne hemiji.

Mogu da Vam poželim da se što više širite i postajete sve veća kompanija i da što više novih preparata napravite nama kojima trebaju.

Olga Pavlović,
Beograd

PORUČITE PRIMED 2 ONLINE!

PRIMED 2 je prirodan preparat na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma.
Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

PRIMED 2 ispoljava povoljno dejstvo kod osoba koje imaju:

ASTMU,
BRONHITIS,
ALERGIJSKI RINITIS,
SINUZITIS,
HRONIČNU OPSTRUKTIVNU BOLEST PLUĆA (HOBP),
PUŠAČKI KAŠALJ.