Uz PRIMED 2 se diše punim plućima

Svetlana Nastić

Poštovani, iznosim iskustvo moje majke Svetlane Nastić, koja je koristila preparat PRIMED 2. PRIMED 2 ili LAKŠE SE DIŠE, kako smo ga mi nazvali. Zaista sve pohvale, prvi prirodni preparat koji je moja majka koristila jer je uvek bila sumnjičava, više je verovala lekovima. Sasvim slučajno, komšinica je iz Nemačke je došla i donela mojoj mami dve teglice PRIMED 2 preparata.Pročitali smo na internetu koliko je dobar preparat, i mama je odmah krenula da ga koristi, naravno, uz moju upornost. Inače, majka ima dijagnozu bronhijalne astme i dugogodišnji je pušač. Tegobe koje je imala su zviždanje u grudima, otežano disanje (posebno ujutru i prilikom promene vremena), gušenje, zamaranje i kašalj. Koristila je lek Durofilin i pumpicu Berodual, koje je izbacila iz upotrebe odmah nakon korišćenja PRIMED 2 preparata.

Majka je koristila PRIMED 2 četiri meseca i i prve promene je primetila već posle nekoliko dana. U toku primene preparata PRIMED 2 nestale su tegobe otežanog disanja, nije je više gušilo na promene vremena, nije se zamarala.

Sada diše punim plućima, sa lakoćom ide iz prodavnice uz uzbrdicu, ne zamara se. Uz stepenice i nazad po kući lagano se kreće, sadi baštu i savija se bez problema da se umori i teško diše. Preporučila bih svima koji imaju iste ili slične tegobe prirodni preparat PRIMED 2, jer je zaista pomogao mojoj mami.

DOBAR GLAS SE DALEKO ČUJE!

Snežana Barlov,
Kragujevac

PRIMED 2 je prirodan preparat na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma.
Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

PRIMED 2 ispoljava povoljno dejstvo kod osoba koje imaju:

ASTMU,
BRONHITIS,
ALERGIJSKI RINITIS,
SINUZITIS,
HRONIČNU OPSTRUKTIVNU BOLEST PLUĆA (HOBP),
PUŠAČKI KAŠALJ.

PORUČITE PRIMED 2: http://primed2.bronhitis.rs/