Kako da virus brzo prođe?

Biljke su najčešći lek izbora za viruse koji u ovom periodu godine ne miruju. Začepljen nos, peckanje u grlu, suvi kašalj i temperatura, najčešći su simptomi koji muče većinu, uvodeći ih u čudno bolesno stanje za koje doktori klasične medicine obično govore da “spontano prolazi”. Pristalice tradicionalne medicine, nude određene, u narodu proverene recepture, za brži izlazak iz mreže virusa.
Beli luk je izuzetno zdrav, deluje kao prirodni antibiotik i uspešno smiruje noćni kašalj. Ko ne može da ga podnese zbog specifičnog mirisa, može da ga skuva, a zatim popije vodu u kojoj se kuvao, a čenove pojede. U apotekama, beli luk može da se kupi i u kapsulama.
* Čaj od sleza preporučuju za suvu sluzokožu grla i disajnih puteva, jer smiruje nagon za kašljem, ublažava njegove simptome i olakšava disanje. Dobar je i protiv suvog kašlja, a bez problema mogu da ga piju trudnice i deca.
* Med deluje antibakterijski, a najbolje je da ga pijete rastopljen u mleku i čaju.
Primed 2 diši lako je prirodni preparat na bazi meda i kalcijuma. Njegova upotreba se preporučuje u toku prehlade i tokom oporavka od nje, jer olakšava iskašljavanje i izbacivanje nagomilanog sekreta. Aktivni sastojci preparata deluju dvostruko na respiratorne organe. Pomažu razgradnju i iskašljavanje gustog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima. PRIMED 2 DIŠI LAKO stimuliše rad i regeneraciju oštećenih disajnih puteva i pomaže u tretmanu virusnih i bakterijskih infekcija respiratornih puteva. Hranljivi sastojci blagotvorno deluju na jačanje odbrambenih snaga organizma.
Prirodan sastav sastav čini preparat pogodnim za svakodnevnu upotrebu u dužem vremenskom periodu, bez propratnih neželjenih efekata.