9 neverovatnih iskustava korisnika PRIMED 2 preparata

iskustva-korisnika

1. ISKUSTVO

daliborka-savic

Već posle prve bočice moje dete je disalo lako. Nema kašlja, bronhitisa i gušenja.

Imam dete od 4 godine. Svake godine do sad, u ovo doba, uveliko je imao probleme sa bronhitisom, upalom pluca, što je sve bilo praćeno kašljem. I tako u krug je išlo unazad tri godine.

Koristili smo razne lekove sirupe, inhalacije. Ništa nije pomoglo, svake nedelje posećivali smo pedijatra. Međutim, samo nam je menjala lekove koji nista nisu pomogli. I tako u nedogled.

U maju mesecu sam putem društvene mreže slučajno videla vašu reklamu i odlučila da pokušam. Kod nas tad nije bilo da se kupi u apotekama, pa smo kupili u gradu.

Od oktobra meseca koristimo PRIMED 2, evo sada treći mesec i prezadovoljni smo.

Moje dete ide u kolektiv, gde vise od polovine dece ne ide u vrtić zbog kašlja itd, dok moje dete ide redovno bez problema. Zbog toga sam Vam neizmerno zahvalna.

Nema kašlja, gušenja prosto ne mogu da verujem. Sad sam se uverila na sopstvenom primeru da je sve sto ste rekli istina. Već posle prve bočice moje dete je disalo lako. Nema kašlja, bronhitisa i gušenja.

Zahvalan roditelj. Hvala što postojite.
Daliborka Savić
Titel

2. ISKUSTVO

Seleš Dora

Smanjili smo upotrebu pumpica, i on manje izostaje iz zabavišta!

Naš sin ima 5 g. On od rođenja, početkom proleća i jeseni ima problema sa curenjem nosa, ima suvi kašalj i alergiju.

Zbog toga koristimo pumpicu 2x dnevno. Zbog ovog problema često smo morali da idemo kod lekara, isprobali smo puno lekova a ništa nije pomagalo.

Jednog dana smo našli na vašoj fb.stranici Primed 2 preparat, i odlučili da probamo.

Primed 2 preparat konzumiramo 2,5 m. Nakon mesec dana smo primetili veliko poboljšanje. Otkad naš sin koristi Primed 2, ima bolji apetit i manje je bolestan! Smanjili smo upotrebu pumpica, i on manje izostaje iz zabavišta! Puno hvala PRIMED 2!

Dora Seleš, Bečej

3. ISKUSTVO

ruza

Napokon sam rešila sam intenzivan suv i naporan kašalj

Već duži period unazad imam problema sa kašljem, koji je noću posebno intenzivan i naporan.

Koristila sam razne preparate, sirupe, čajeve, medikamente itd, ali kratkotrajno je bilo bolje.

Na nagovor moje prijateljice koja je farmaceut po zanimanju, kupila sam PRIMED 2 preparat.

Poslije samo jedne teglice osjetila sam poboljšanje i sad mirno spavam. I dalje koristim PRIMED 2 preparat i preporučujem svima koji imaju suvi i naporan kašalj da koriste PRIMED 2 preparat. Ja se sad osjećam odlično.

Ruža Petković,

Rogatica, BiH

4. ISKUSTVO

Milan Katic

BOLUJEM OD HOBP VEĆ 5 GODINA – POSLE KORIŠĆENJA PRIMED 2 PREPARATA VRLO BRZO SAM POČEO DA OSEĆAM POBOLJŠANJE

Bolujem od HOBP već 5 godina.

I pored terapije, teško dišem, i stalno sam imao osećaj da mi se u grlu skuplja sekret koji ne mogu da iskašljem.

PRIMED 2 koristim već 3 meseca.

Svako jutro sam uzimao po jednu kafenu kašičicu PRIMEDA, i vrlo brzo sam počeo da osećam poboljšanje. Lakše iskašljavam i dišem, i mogu duže i lakše da se krećem bez zamaranja nego što sam ranije mogao.

Milan Katić, Subotica

5. ISKUSTVO

jelenagaric

KAKO SAM REŠILA TEGOBE ASTME

Jelena Garić, penzionerka iz Zemuna, mogla je da se pohvali dobrim zdravljem i do pre nekoliko godina nije ni slutila da će oboleti od astme.

Nikad nije imala posebno teške simptome, ali su joj se pre oko godinu i po dana javile prve ozbiljnije tegobe u vidu otežanog disanja.

Kad ne pomaže zvanična terapija!

Nakon tih šest meseci ponovo je posetila pulmologa, koji ju je uputio na snimanje pluća i spirometriju. Pošto je analizirao rezultate tih pregleda, ustanovio je da Jelena boluje od astme u početnom stadijumu.

„Pulmolog mi je prepisao novu terapiju – symbicort 160. Očekivala sam da će mi taj lek vratiti zdravlje i olakšati disanje, ali mi ni on nije pomogao.

Da zlo bude veće, njegovom upotrebom dodatno mi se pogoršalo zdravstveno stanje. Naime, zbog problema sa štitnom žlezdom i korišćenja navedenog leka, počele su da mi se stvaraju naslage u grlu“, seća se Jelena.

„Mala“ pomoć iz prirode

Očekujući da terapija počne da deluje, Jelena je tražila i neka pomoćna sredstva koja bi joj ublažila tegobe, a pre svega omogućila normalno disanje.

„Za Primed sam saznala iz reklame. Odmah sam pozvala taj broj telefona i pitala o kakvom je preparatu reč, kako on deluje i može li da mi pomogne. Preporučili su mi Primed 2 i odmah sam počela da ga koristim. Redovno ga upotrebljavam već četiri meseca i stanje mi se poboljšalo. Lakše dišem, više ne kašljem, nemam šuštanje u grudima, a i naslage u grlu postepeno su nestale“, ističe ova penzionerka.

Da se Jelenino zdravlje poboljšalo, potvrđuju i najnoviji pulmološki nalazi.

„Pre mesec dana bila sam kod pulmologa, koji me je ponovo uputio na snimanje pluća i spirometriju. Na osnovu tih nalaza ustanovio je da mi se stanje poboljšalo, budući da su rezultati sada mnogo bolji“, zaključila je svoju priču Garićeva.

6. ISKUSTVO

Rada Mićo Jelić

Pumpice i inhalator smo izbacili, kod nas sada vlada samo PRIMED 2

Moja ćerka ima astmu otkrivenu kad je imala 5 godina, a sada ima 6 i po. Kad je bila beba sa 15 dana je dobila upalu pluća, svako malo sam bila sa njom po bolnicama. Upala pluca, bronhitis pa na kraju astma.

Kada je imala 5 godina, dok je bila kod bake i deke dobila je gušenje, pa je hitno prebačena iz beranske bolnice u dečju kliniku u Podgorici. Tada je otkrivena astma.

Naručivala sam različite čajeve, meleme, tablete, ali ništa nije pomagalo, osim inhalacija i pumpica koje je neprestano morala koristiti.

Slučajno sam na internetu naišla na Vašu stranicu Primarna medicina, videla sam da hvale vaše proizvode, pa sam tako odlučila da i ja probam PRIMED 2.

U martu će biti šest i malo više mjeseci kako koristimo PRIMED 2.

Malo po malo, moja Kristina je svako jutro izbacivala šlajm iz pluća. Posle prvog pakovanja pluća su joj bila čista! Otišli smo na pregled, doktorica je bila u čudu, jer nije čula uobičajeno škripanje u grudima.

Interesovalo je šta to koristimo što je toliko pomoglo. Rekla sam joj za vaš preparat, a ona je rekla da nastavimo da ga koristimo jer se iz priloženog videlo da daje rezultate. Pumpice i inhalator smo izbacili, kod nas sada “vlada” samo PRIMED 2! Ja vas ne menjam, to je sigurno! Hvala vam od srca.

Radica Jelić,

Herceg Novi

7. ISKUSTVO

Milivoj Marković

POSLE MESEC DANA UPOTREBE PRIMED 2, MOGAO SAM SKROZ DA OSTAVIM PUMPICU.

Moji problemi sa disanjem počeli su pre nekoliko godina, kada mi je dijagnostikovana astma.

Pojavi disajnih tegoba doprinelo je i to što sam gojazan.

U toku ovih nekoliko godina probao sam različite lekove i pumpice. Sve to je imalo kratkotrajno dejstvo, a nekada mi nije ni pomagalo.

Za PRIMED 2 sam čuo od prijatelja koji ga već duže vreme koristi i kome je mnogo pomogao.

PRIMED 2 sam koristio 2 meseca, a već posle 2 nedelje sam osetio prve rezultate. Bilo mi je mnogo lakše da dišem, toliko da pumpicu nisam morao često da koristim.

Posle mesec dana upotrebe PRIMED 2, mogao sam skroz da ostavim pumpicu.

PRIMED 2 mi je pomogao da iskašljem šlajm, da lakše dišem i da me ne guši dok spavam.

Milivoj Marković,

Lovćenac

8. ISKUSTVO

Fahrija Emin Lakača

POSLIJE SEDAM DANA UZIMANJA PRIMED 2 DOKTORICA NIJE MOGLA DA VJERUJE KAKO SU MU SE PLUĆA OČISTILA

Moj sin ima 4 godine, i zove se Emin Lakača. Prije tri mjeseca ležao je u bolnici u Travniku gdje mu je pregledom i nalazima ustanovljeno da ima alergijski bronhitis. Primao je inhalacije i antibiotike, i bio je dan pod kisikom, jer je otežano disao.

Nakon izlaska iz bolnice odmah sam na facebook-u potražila PRIMED 2 i naručila preparat koji sam dobila sutradan.

Jedan PRIMED 2 smo već iskoristili i naručili smo drugi, zadovoljna sam vašim preparatom zato sto sam kod svog djeteta nakon prve konzumacije uvidjela da mu je lakše disati i da mu u plućima manje hropti a nakon tri dana moj sin je pošao iskašljavati šlajm. Sada ne koristimo nikakve preparate osim PRIMED 2, posto sam svoje dijete vodila na kontrolu poslije sedam dana uzimanja PRIMED 2 doktorica nije mogla da vjeruje kako su mu se pluća očistila.

Moje dijete sada zdravo dijete zahvaljujući Vašem PRIMED 2, proizvodu bez kojeg ja više neću biti u svojoj kući da nemam. Sve pohvale i svako dobro. Lijep pozdrav!

Farhija Lakača,

Bugojno, BiH

9. ISKUSTVO

Snežana Jeremić

Kako sam rešila svoj problem upornog suvog kašlja!

Krajem 2015. godine, nekoliko meseci sam imala problem sa upornim, suvim kašljem.

Grlo mi se sušilo, i bukvalno bih se gušila a nisam mogla da iskašljem sekret iz grla.

Bila sam kod lekara, rekli su mi da je verovatno neki virus ili prehlada u pitanju.

Koristila sam razne čajeve, sirupe protiv kašlja i tablete, međutim, ništa mi nije pomagalo.

Na fejsbuku sam slučajno naišla na ovaj preparat PRIMED 2 i rešila da probam.

Koristila sam svaki dan po 1 kašičicu, i već posle nekoliko dana sam počela lakše da iskašljavam sekret iz grla i pluća i da lakše dišem. Kašalj je prestao, a ja u kući uvek imam preparat, za ne daj Bože.

Čim počne nešto da me grebucka u grlu, ja odmah uzmem PRIMED 2.

Prošle zime sam potrošila 6 pakovanja, a ove sam preventivno uzela 2 pakovanja.

Vaš preparat preporučujem svima koji imaju iste ili slične probleme.

Snežana Jeremić

PRIMED 2 Diši Lako

primed2-disilako-2

PRIMED 2 je prirodan preparat napravljen po proverenoj recepturi, na bazi kvalitetnog lipovog meda i kalcijuma prirodnog porekla. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge additive.

Aktivni sastojci preparata pomažu razgradnju i iskašljavanje gustog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima. Smanjuju osetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i deluju na opuštanje disajnih puteva, čime ublažavaju i proređuju astmatične napade.

PRIMED 2 stimuliše rad i regeneraciju oštećenih disajnih puteva i pomaže u tretmanu virusnih i bakterijskih infekcija respiratornih puteva. Hranljivi sastojci blagotvorno deluju na jačanje odbrambenih snaga organizma.

Poručite Vaš PRIMED 2 Diši Lako ONLINE

PORUČITE VAŠ PRIMED 2 diši lako

Poručite Vaš PRIMED 2 diši lako direktno putem forme