Već posle polovine prve teglice, dete se bukvalno preporodilo!

marija-stanojevicMoj sin ima 7 godina. Od njegove 2. godine imali smo velikih problema. Svake jeseni i zime, do polovine proleća imao je problema sa disanjem. Prvo počne kao laringitis, pa se spusti na pluća.

Poslednji put je kašljao 3 meseca bez prestanka. Sve smo probali, ništa mu nije pomagao. Dijagnoze koje su nam govorili bile su “alergijski rinitis”, “laringitis”, “blaži oblik astme”. Kašalj je bio suv, nije uspevao da iskašlje. A i kada bi iskašljao, to bi bilo nešto malo guste bele sluzi. Stalno je pomerao glavu u stranu, i govorio da mu nešto smeta u grlu.

Slučajno sam na internetu naišla na PRIMED. Kada sam pročitala iskustva korisnika, odlučila sam da probam i ja da dajem svom detetu.

Počeli smo da koristimo PRIMED 2, i već posle polovine prve teglice, dete se bukvalno preporodilo. Konačno je počeo da iskašljava taj šlajm koji mu se skupljao u grlu. Kad je završio prvu teglicu, već je lako disao, kašalj se skroz smirio.

Sad smo pri kraju drugog pakovanja, a koristićemo ga bar 6 meseci, ne moze da naškodi. SVE PREPORUKE ZA PRIMED, I NAJLEPŠE VAM HVALA!

Marija Stanojević,

Loznica

PRIMED 2 Diši Lako

primed2-disilako-2

PRIMED 2 je prirodan preparat napravljen po proverenoj recepturi, na bazi kvalitetnog lipovog meda i kalcijuma prirodnog porekla. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge additive.

Aktivni sastojci preparata pomažu razgradnju i iskašljavanje gustog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima. Smanjuju osetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i deluju na opuštanje disajnih puteva, čime ublažavaju i proređuju astmatične napade.

PRIMED 2 stimuliše rad i regeneraciju oštećenih disajnih puteva i pomaže u tretmanu virusnih i bakterijskih infekcija respiratornih puteva. Hranljivi sastojci blagotvorno deluju na jačanje odbrambenih snaga organizma.

Poručite Vaš PRIMED 2 Diši Lako ONLINE

PORUČITE VAŠ PRIMED 2 diši lako

Poručite Vaš PRIMED 2 diši lako direktno putem forme

Pogledajte više iskustava korisnika PRIMED 2 preparata