Uz PRIMED 2 normalno dišem i osećam se super!

Pušač sam skoro 40 godina, a poslednjih 6-7 godina bolujem od opstruktivnog bronhitisa. Tegobe su počele otežanim disanjem, škripanjem u plućima, a povremeno su se javljali i napadi gušenja. Ovi napadi su se obično javljali kad god se malo prehladim, što se dešavalo na svakih nekoliko meseci. Nisam mogla da dišem, morala sam da idem na inhalacije koje bi mi pomogle, ali opet za par meseci isti problem se vraćao.

Za PRIMED 2 sam saznala iz Ruskog doktora. Videla sam da pomaže i odraslima i deci, pa sam odlučila da ga probam. Koristila sam 1 kafenu kašičicu, svaki dan, pola sata pre ručka. Nakon nekih 10-15 dana sam osetila prve efekte. Počelo je iskašljavanje i obilno izbacivanje šlajma.

Počela sam lakše da dišem, škripanje u plućima se sada samo retko javi, a kad iskašljem šlajm, prestane to škripanje, za razliku od ranije, kada je uvek bilo prisutno.

PRIMED 2 sada koristim već 6 meseci, normalno dišem, osećam se super, nemam napade, iako još uvek nisam skroz prestala da pušim. Otkad ga koristim, nisam se nijednom ni prehladila. Zimi mi je ranije bilo mnogo teško, kada izađem napolje, nisam mogla da dišem, a sada normalno dišem, ne smeta mi ni hladan vazduh.

Pumpicu koju mi je lekar propisao da koristim kad dobijem napad gušenja, više nemam potrebe da koristim, jer više nemam problema.

Za mene je PRIMED 2 zakon, i nisam nikada bez njega!

PRIMED 2 svima preporučujem, posebno pušačima, i naravno deci.

Slobodanka Zarić,
Čibutkovica

PORUČITE PRIMED 2 DIŠI LAKO: http://primed2.bronhitis.rs/

PRIMED 2 je prirodan preparat na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma.
Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

PRIMED 2 se preporučuje osobama koje imaju:

ASTMU,
BRONHITIS,
ALERGIJSKI RINITIS,
SINUZITIS,
HRONIČNU OPSTRUKTIVNU BOLEST PLUĆA (HOBP),
PUŠAČKI KAŠALJ.