Nastavljamo sa korišćenjem PRIMED 2 preparata, jer je ovo jedini proizvod koji daje rezultate, pored velikog broja isprobanih!

Naš sin je od rođena imao problema sa disanjem. Pri svakoj prehladi, do kojih je često dolazilo, morali smo da ga inhaliramo usled otežanog disanja. Izbacivanje sekreta iz pluća je bilo otežano usled prisutne alergije. Za PRIMED 2 smo saznali preko FB stranice i počeli redovno da ga koristimo, uviđajući sve više i više poboljšanje stanja deteta. Iskašljavanje je postajalo sve lakše i lakše, infekcije su se proredile a potreba za inhalacijom znatno smanjila.

Nastavljamo sa korišćenjem PRIMED 2 preparata, jer je ovo jedini proizvod koji daje rezultate, pored velikog broja isprobanih.
Bravo za PRIMED!

Slađana Poljak,
Senta

PRIMED 2 možete poručiti na sledećoj stranici: http://primed2.bronhitis.rs/

Šta je PRIMED 2 Diši Lako i kome je namenjen?

PRIMED 2 je prirodan preparat na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge additive.

PRIMED 2  mogu koristiti osobe koje imaju:

  • astmu
  • bronhitis
  • alergijski rinitis
  • sinuzitis
  • hroničnu opstruktivnu bolest pluća (HOBP)
  • pušački kašalj.

Kako deluje PRIMED 2?

Aktivni sastojci preparata deluju dvostruko na respiratorne organe. S’ jedne strane, pomažu razgradnju i iskašljavanje gustog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima.
Pored toga, aktivni sastojci preparata smanjuju osetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i deluju na opuštanje disajnih puteva, čime ublažavaju i proređuju astmatične napade. PRIMED 2 stimuliše rad i regeneraciju oštećenih disajnih puteva i pomaže u tretmanu virusnih i bakterijskih infekcija respiratornih puteva. Hranljivi sastojci blagotvorno deluju na jačanje odbrambenih snaga organizma.

Prirodan sastav sastav čini preparat pogodnim za svakodnevnu upotrebu u dužem vremenskom periodu, bez propratnih neželjenih efekata.