devojcica

Kako sam izlečio bronhitis svojoj trogodišnjoj unuci

Uz pomoć preparata PRIMED 2, Simo Lakušić iz Negotina izlečio je svojoj trogodišnjoj unuki bronhitis. “Skoro godinu i po dana naša Anđela imala je ozbiljnih disajnih problema. Pluća su joj bila puna šlajma, koji nikako nije mogla da izbaci. Zbog toga je otežano disala, naročito noću. Što je najgore, na promenu vremena dobijala je napade gušenja i visoku temperaturu. U nadi da će joj bar nešto pomoći, vodili smo je najboljim pulmolozima i isprobavali različite terapije.

Davali smo joj čajeve, sirupe, injekcije i inhalacije, međutim, ništa od toga nije joj vredelo. Lekovi su joj pomagali dok ih je koristila, a čim bi završila terapiju tegobe su joj se vraćale, još izraženije“, priča Simo ističuči da je pre sedam meseci odlučio da pronađe prirodni lek svojoj mezimici.

primed-2

Počeo je da čita časopise o alternativnoj medicini i tako saznao za preparat PRIMED 2.

Odmah ga je naručio i odneo sinu i snaji, rekavši im da počnu da leče devojčicu time.

“Prvih deset dana Anđeli su davali po pola kafene kašičice PRIMED-a 2, a onda je usledilo poboljšanje. Dete je počelo da izbacuje šlajm i lakše diše. Zatim su joj povećali dozu, pa su joj narednih šest meseci svakodnevno davali po jednu kašičicu melema. Za to vreme, bronhitis i svi njegovi simptomi su iščezli, a Anđelini disajni organi potpuno su se obnovili“, zadovoljno kazuje Lakušić.

PORUČITE VAŠ PRIMED 2 diši lako

Pogledajte svedočanstvo Save Vukasa

PORUČITE VAŠ PRIMED 2 diši lako

Poručite Vaš PRIMED 2 diši lako direktno putem forme

Pogledajte više iskustava korisnika PRIMED 2 preparata